Last news in Fakti

29 Април, 2024 15:29 2 584 16

Психолог назова шест признака, че мъжът наистина ви харесва

  • мъж-
  • харесване-
  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • жена-
  • чувства

Ето кои неща в поведението на мъжа показват ясно, че той се интересува от вас

Психолог назова шест признака, че мъжът наистина ви харесва - 1
Снимка: Shutterstock

Когато общувате с мъж, може да е трудно да разгадаете веднага намеренията му към жената. В разговор с "Вечерняя Москва" психологът Олга Романов назовава шест признака, че мъжът наистина ви харесва.

Докосване

Мъжете са много по-склонни и по-бързи да инициират физически контакт, отколкото жените. Ако той не пропуска възможност да ви докосне, дори и да не е абсолютно необходимо, това обикновено е израз на интерес. Когато мъжът се опитва да ви прегърне, докосва ръката ви или дори ви потупва по рамото, всички тези поведения са пряк признак на романтичен интерес. В същото време, разбира се, докосването трябва да е деликатно, защото ако той наистина се интересува от вас, няма да рискува и да оказва натиск.

Внимание към детайла

В разговора мъжът, който се интересува от вас, ще ви попита за личния ви живот. Например за това дали имате любим човек, как е приключила предишната ви връзка и други подобни. Ако той не спира да задава въпроси за личния ви живот и предпочитанията ви, това е сигурен знак, че ви харесва. Той има истински чувства към вас, ако оценява всичко, което казвате и правите. Може да ви се струва, че мъжът се вкопчва във всяка ваша дума. Възможно е също така той да се опитва да разбере дали ще бъдете добра партия за него в бъдеще.

Приятелство в социалните мрежи

Когато мъжът харесва някоя жена, той търси начини да поддържа контакт с нея и обикновено бързо предлага да се създаде приятелство в социалните мрежи. Социалните медии предлагат уникална възможност да поддържате връзка през цялото време и да използвате хиляди начини за флирт. В същото време не е необходимо да досаждате на мъжа с натрапчиви обаждания. Един мъж няма да пропусне възможността да започне разговор с вас, например само като изпрати емотикон в отговор на някое стори.

Зрителен контакт

Зрителният контакт говори много. Заинтересованият мъж винаги търси начин да ви погледне директно в очите. И обратното, ако мъжът прекъсва зрителния контакт с вас и предпочита да се оглежда, това е знак, че е безразличен към вас. Освен ако няма нарушения на емоционалния фон. Важно е да обърнете внимание и на усмивката. Обикновено, когато човек се интересува от вас, усмивката му става по-дълга и по-широка. Усмивките са склонни да се случват без причина. Не е необходимо да разказвате виц или забавна история, за да го накарате да се усмихне.

Съкращаване на разстоянието

Ако един човек леко навлиза в личното ви пространство, това може да е сериозен знак, че ви харесва. Обърнете внимание на разстоянието между вас, когато той е наблизо. Ако той е малко по-близо, отколкото трябва, вероятно ви харесва. Ако се приближите леко и той не се отдръпне, това означава, че е отворен да се сближите. Ако той се приближи още повече в замяна, можете да сте сигурни, че наистина ви харесва.

Език на тялото

Преди всичко обърнете внимание дали човека, с когото разговаряте, е обърнат с лице към вас. Откритата стойка също е много важна, заключените ръце или кръстосаните крака са лош знак. Краката му са на ширината на раменете, раменете са отпуснати, ръцете му не са кръстосани, челюстта му не е стисната - това са добри признаци. Откритият език на тялото е знак, че човекът е любопитен и внимателен към вас.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леко леко

    6 1 Отговор
    Пръц
  • 2 сбруя

    1 1 Отговор
    психоложката Олга Романов
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Исус Зарев Ямбол

    5 4 Отговор
    Ако си праща директно снимка на патката, дали ме харесва или просто иска да спи с мен, какво мислите?

    Коментиран от #5, #9

  • 5 Освалдо Риос

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Исус Зарев Ямбол":

    Според зависи, има и жени уролози.
  • 6 Аве я

    2 1 Отговор
    Още от т. 1 много внимавайте, че след 20-30 години да не се сети някоя, че сте й посягали секcyално и да ви завърти няколко дела да ви ошушка е тъй, като Жерар Депардио, Харви и много други жертви на ми ту изнудване.
  • 7 Единствено

    8 0 Отговор
    Ме интересува да не се завра в някое семейство или връзка , и това питам ! И свободна ли е жената , въобще не увъртам ! Тя или ще иска , или няма да иска , но и няма да те убие , че си попитал. Не се плашете !
  • 8 Идън

    9 1 Отговор
    Харесването е като кашлицата- не може да се скрие. Въпросът е колко дълго ще трае....

    Коментиран от #10

  • 9 Евгени

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Исус Зарев Ямбол":

    Просто искам малко забавления и на нищо сериозно да не се надява. Това е! На дама не бих пратил голото си достойнство.
  • 10 Това

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Е същинският проблем! Както и дали няма да се закашляш от друг вирус!

    Коментиран от #11

  • 11 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Това":

    Или да ти мине...

    Коментиран от #12

  • 12 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Идън":

    Е , да ! Но хората сме податливи на зарази! А и те мутират...

    Коментиран от #13

  • 13 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хахаха":

    Зависи от много неща...При мен се случва много рядко... ма хване ли ме- не ме пуска...

    Коментиран от #14

  • 14 Всички

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Идън":

    Сме така ! Като ти забучат ушите , и ти се завърти главата , лекарството за сваляне на температурата трябва да е на ръка разстояние. Ако го няма или е далече , симптоматиката се влошава.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.