Last news in Fakti

16 Април, 2024 22:00 4 629 4

Дейвид Бекъм спечели огромна битка за 240 милиона паунда

  • дейвид бекъм-
  • футбол-
  • дело-
  • онлайн продавачи-
  • съдебни дела-
  • интер маями

48-годишният бивш играч на Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид), Милан и ПСЖ е обявен за победител по съдебни дела срещу 150 онлайн продавачи

Дейвид Бекъм спечели огромна битка за 240 милиона паунда - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата английска футболна звезда Дейвид Бекъм спечели огромна битка за 240 милиона паунда. 48-годишният бивш играч на Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид), Милан и ПСЖ е обявен за победител по съдебни дела срещу 150 онлайн продавачи.

Те са търгували с ментета на продукти от марката на Бекъм. Всеки един от тях е осъден да изплати по 1,6 милиона паунда на собственика на Интер Маями.

Компанията „DB Ventures“ е завела делата в САЩ. От документацията става ясно, че фалшификатите са били продавани в популярни сайтове за електронна търговия като „Amazon“, „eBay“ и „Etsy“. Най-често ментетата са били на дрехи, обувки, парфюми, козметика, очила, бижута, часовници и видеоигри.

Интересите на Дейвид Бекъм в съдебното дело са защитавани от адвокатската кантора „The Sladkus Law Group“. Юристът Джефри Сладкъс обяви, че съдебните дела са единственият начин да бъде спряна продажбата на фалшификати на продуктите с марката на бившия английски национал.

Причината за това е липсата на друг начин за комуникация с търговците на ментетата, които никога не посочват точен адрес или постоянен телефонен номер.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    15 3 Отговор
    Никога не посочват точен адрес или постоянен телефонен номер. Тогава как ще си вземе спечелените 240 милиони ?
  • 2 123

    9 1 Отговор
    Явно е сладка работа да имаш за адвокат г-н Сладкъс
  • 3 Рики

    10 11 Отговор
    Този и грозната му тънкоуста жена- мумия не се наядоха на пари. Онази вечно с намръщена физиономия, той без мозък.
  • 4 Явно в САЩ

    2 0 Отговор
    Законите действат